Vad tyckte du om Bjuvsfesten?
Klicka här

Sista artistsläppet för Bjuvsfesten bjuder på Rocklegender, väletablerat coverband och DJ-akt.

Sista artistsläppet för Bjuvsfesten bjuder på Rocklegender, väletablerat coverband och DJ-akt

Bjuvsfesten släpper nu de sista artisterna som ska uppträda i Bjuv i slutet på augusti. Rocklegender, väletablerat coverband och DJ-akt står på programmet.

Upplev Sveriges största rockikoner på en och samma scen. Det legendariska rockparet Dan Hylander och Py Bäckman har fyllt arenor med tusentals åhörare och haft enorma framgångar i Sverige. På Bjuvsfesten spelar de tillsammans med gitarrlegenden Janne Bark och bjuder på en oförglömlig show. Klassiska hits blandas med nyskrivna alster. Den 31 augusti uppträder de på Bjuvsfesten, det här får inte missas.

SoundTrip är ett av Skånes mest väletablerade coverband med över 20 år i branschen. Genom stor bredd och variation med en repertoar fylld av schlager, pop, rock, hårdrock, punk, hiphop, disco och mer därtill lyckas detta fantastiska partyband alltid skapa en stämning som får taket att lyfta. Den 31 augusti spelar de på Bjuvsfesten.

JOHN är en DJ som uppträtt på klubbar och festivaler i Sverige och övriga Europa, den 30 augusti uppträder han i Bjuv. Publiken kan vara säker på att JOHN levererar en grym musikupplevelse. Han har trots sin unga ålder redan hunnit supporta etablerade artister och DJ:s som Lamix, Anis Don Demina, Alex D'Rosso och Rebecka Karlsson. Den 12 juli släpptes debutsingeln "A Million Times" tillsammans med amerikanska Max Landry.

Covered By Covers är ett coverband från Lund som bildades i början av 90-talet. Medlemmarna Magnus Hansson på sång och bas, Christer Persson på gitarr och Peter Johansson på trummor och percussion träffades på jobbet. De upptäckte snabbt att de alla delade intresset för musiken, och framförallt rocken. Sedan dess har bandet underhållit på Mejeriet i Lund, på Malmöfestivalen samt på oräkneliga privat- och företagsfester. Den 31 augusti bjuder Covered By Covers Bjuvs-publiken på en bred repertoar fylld av allsångsvänliga låtar!

”Det ska verkligen bli kul att se parken omvandlas till en festplats som präglas av människor, musik och mat. Jag tycker att det är en skön mix på Bjuvsfestens utbud. Programmet har något för alla åldrar samt bjuder på både lokal och väletablerad underhållning. Jag förväntar mig mycket folk, glada miner och goda minnen.” säger Niklas Wallentin, projektledare inom marknadsföring och kommunikation för Bjuvsfesten.