Vad tyckte du om Bjuvsfesten?
Klicka här

Nästa artistsläpp för Bjuvsfesten är här.

Nästa artistsläpp för Bjuvsfesten är här

Nästa artistsläpp för Bjuvsfesten är här. Pökerz, Edina Ajetovic och Billesholm Big Band är några av årets spännande bokningar.

Pökerz är tribute-bandet som hyllar de älskade karaktärerna Ronny och Ragge. Det bjuds på polisonger, gällivarehäng, jeansväst och den självklara brylkrämen. Likheten med originalen är slående och det utlovas ett galet röj! Pökerz spelar på Tältscenen fredagen den 30 augusti.

Det unga stjärnskottet Edina Ajetovic spelar på Plattan fredagen den 30 augusti. Musiken har alltid varit en del av hennes liv, och musikskapandet har inneburit att hon kan uttrycka sig fritt istället för att hålla allt inom sig. Artistens låtar är därför fulla med mening och känslor, med inspiration från livet.

Billesholm Big Band spelar på den stora scenen lördagen den 31 augusti. Bandet har varit verksamt i 40 år och har en repertoar som spänner över flera decenniers storbandsepoker. Bjuvs Musikkår och Skromberga Blåsorkester bjuder på en gemensam konsert med blandad repertoar i Folketshusparken fredagen den 30 augusti. Billesholms Musikkår och drillgrupps festparad lördagen den 31 augusti skapar ultimat festivalstämning. De olika grupperna bjuder på musik i ett stort, spännande format som inte får missas.

I år finns den lokala radiostationen HITCITY Öresund på plats under Bjuvsfesten. HITCITY Öresund är en lokal, världsomspännande radio som har fokus på den absolut senaste musiken blandat med klassikerna från 90-talet.

Både barn och vuxna är välkomna att skaka på sina fjädrar tillsammans med DJ Gåsen. På Bjuvsfesten blir det barndisco för de minsta med dansvänliga låtar. De lite äldre kan glädja sig åt Flashback-setet, där det bjuds på en nostalgisk stund med låtar som alla kan.

- Bjuvsfestens lineup har blivit riktigt lyckad, med blandade programpunkter för alla smaker. Under helgen i augusti tycker jag verkligen att man ska passa på att upptäcka nya artister och band. Flera etablerade musiker kommer att bjuda på fantastiska spelningar. Det finns även lokala guldkorn som inte får missas, säger Sanna Hansson, projektledare inom kommunikation för Bjuvsfesten.