Vad tyckte du om Bjuvsfesten?
Klicka här

Fler artister klara för bjuvsfesten.

Fler artister klara för bjuvsfesten

Folkkära Danne Stråhed, Helsingborgs hiphop/pop artist Suzi P och Countrysångaren Martin Nilsson kommer till Bjuvsfesten i sommar.

Danne Stråhed är en av Skånes mest kända artister och låtskrivare. Varje år roar han massor av människor med sin sång och underhållning. Han har sjungit låten som hyllar de skånsktalande ”flickorna”, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band, har den malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – Spikrakt uppåt! Idag är han en av våra mest folkkära artister och i sommar, fredagen den 30 augusti, kommer han till Bjuvsfesten.

Country- och dansbandsartisten Martin Nilsson kommer till Bjuvsfesten.

2003 slog Martin Nilsson igenom efter att ha kammat hem en andraplats i Fame Factory. Efter sitt genomslag har han hunnit med 4 album varav två sålde guld. Efter två år som sångare i den Grammis-nominerade dansbands-gruppen ”Donnez" har Landskronabon Martin Nilsson under de senare åren fokuserat på sin solokarriär. I år kommer han alltså till Bjuvsfesten lördagen den 31 augusti.

”Vi är både stolta och glada över att en så folkkär artist som Danne Stråhed kommer till Bjuvsfesten. Dessutom välkomnar vi Martin Nilsson och kan genom det bjuda på två akter som är väl förankrade i den skånska myllan. De kommer garanterat att bidra till en härlig musikalisk inramning på Bjuvsfesten den 30-31 augusti.” Berättar Kent Andréasson, förvaltningschef på Bjuvs kommun.

Rytmisk hiphop/pop från Helsingborg kommer till Bjuvsfesten, Suzi P är klar för Bjuvsfesten.

Blott 16 år har Suzi Pancenkov från Helsingborg gjort sig ett namn och fått engagerade fans via Instagram och Youtube där hon gjort virala tolkningar och mashups på Sveriges bästa hiphoplåtar. Hon släppte nyligen debutsingeln Shunon som snart har en miljon lyssningar på Spotify och Youtube. Den 3 maj följde hon upp med singeln Flax, skriven av Suzi och producerad av Can "Stress" Canatan. Likt debuten är det en rytmisk hiphop/poplåt med latinoinfluenser. Fredagen den 30 augusti intar hon scenen på Bjuvsfesten.

”Det är alltid roligt att kunna erbjuda lokala artister en möjlighet att uppträda på hemmaplan” säger Lena Bergkvist som är ytterst ansvarig för Bjuvsfesten.

Kontaktpersoner: Lena Bergkvist, ytterst ansvarig, lena@bjuvsfesten.se, 0739 – 69 36 36 Kent Andréasson, chef kultur- och fritidsförvaltningen, Bjuvs kommun. 042-458 56 31

Producenter: Creandia Event & Kommunikation AB, på uppdrag av Bjuvs kommun.