Ansökan om marknadsplatser har öppnat
Ansök nu

Första artistsläppet för Bjuvsfesten.

Första artistsläppet för Bjuvsfesten

Mello-finalisten Renaida och YouTube-succén Anis Don Demina kommer till Bjuvsfesten i sommar.

Renaida karakteriseras av en fängslande och kraftfull röst, påtaglig karisma och ett smittsamt skratt. Första gången vi såg henne var i Idol 2016 som hon följde upp med en finalplats i Melodifestivalen 2018. Efter succén i Mello har Renaida gjort en bejublad sommarturné samt setts i program som till exempel Lotta Liseberg. Fredagen den 30 augusti kommer hon till Bjuvsfesten och det förväntas bli en fantastisk show.

”Det känns så kul att vi kan erbjuda ett uppdaterat och spännande utbud till vår unga publik på Bjuvsfesten. Det ska bli härligt att välkomna artisterna till Bjuv den sista helgen i augusti.” - Kent Andréasson, Bjuvs kommun.
 DJ/Producenten Anis Don Demina, numera även en av Sveriges största YouTuber, kommer till Bjuvsfesten för att bjuda på en rejäl show.

I hela sitt liv har Anis sysslat med musik, allt ifrån pianolektioner till DJ. Han är signad till skivbolaget Warner Music Sweden och 2017 släppte han sin första singel ”On My Mind” som på kort tid fick över en miljon lyssningar på Spotify. Anis fick sitt genombrott på YouTube sommaren 2017 och har även där på kort tid byggt upp en bred skara fans, med över 240 000 följare på sin kanal. Under början av 2018 öppnade Anis för succéduon Marcus & Martinus under deras utsålda konserter i norden och i maj gav han oss det som kanske blev 2018 års sommarlåt – ”Wasted”. Ni ser honom uppträda på Bjuvsfesten lördagen den 31 augusti.

”Vi är väldigt glada över att kunna presentera just Anis och Renaida då dessa artister har stått överst på Bjuvsungdomarnas önskelista.” - Berättar Lena Bergkvist som är ytterst ansvarig för Bjuvsfesten.

Stort tack till Bjuvs ungdomsråd och Hej Unga som hjälpt till i arbetet med att ta fram förslag på artisterna.