Vad tyckte du om Bjuvsfesten?
Klicka här

Bjuvsfesten presenterar en härlig blandning av nya bokningar till festligheterna i augusti.

Bjuvsfesten presenterar en härlig blandning av nya bokningar till festligheterna i augusti

Nu är det klart att Prebens Pågar, Albin & Emilia, Sanna Hansson & The Swatchmen och Kalizz kommer till Bjuvsfesten i sommar.

Prebens Pågar har över 1000 gig i bagaget, och minst lika många låtar i sin mångsidiga repertoar. ​Blandningen av gamla klassiker och dagens hits gör det omöjligt att stå still. Feststämning utlovas när bandet kommer till Bjuvsfesten för att underhålla besökarna. Prebens Pågar spelar på Stora Scenen fredagen den 30 augusti.

Lördagen den 31 augusti får Bjuvsfesten finbesök i form av syskonparet Albin & Emilia, som är mest kända för sin medverkan i Talang 2018. ​Albin har även gästat Supershowen, Allsång på Skansen och Sommarlovsmorgon i SVT. Han spelar hela 15 olika instrument, och systern Emilia dansar och sjunger. Syskonen är lokala talanger som bjuder på en show med sång, dans och musik av varierat utbud med målet att glädja publiken.

Malmöbaserade Sanna Hansson & The Swatchmen skapar ett excentriskt och intressant sound som får dem att stå ut från mängden.​ Deras quirky popmusik har influenser från både rock- och cabaretscenen. När bandet äntrar scenen förflyttas publiken till en gammal, gritty cabaretklubb. Scenkläderna är inspirerade av det glada 20-talet och gammaldags cirkus-stil med hängslen, fjädrar, fransar och tyll. Bandet spelar på Bjuvsfesten fredagen den 30 augusti.

Den framgångsrika DJ-duon Kalizz från Helsingborg adderas också till Bjuvsfestens line-up.​ Musiken i fokus är en blandning av disco, soul, funk och house. Tvillingarna spelar på Bjuvsfesten under lördagen.

– ​Vi känner oss supernöjda med vårt program,​ säger projektledare Lena Bergkvist. ​Det går helt i linje med Bjuvs kommuns fokus på att skapa ett varierat utbud för alla smaker.​

Kontaktuppgifter: Producenter: Creandia Event AB, på uppdrag av Bjuvs kommun Kontaktperson: Lena Bergkvist, lena@bjuvsfesten.se, 0739 – 69 36 36